ADCN – DUTCH CREATIVITY FESTIVAL

Een unieke viering van Nederlandse creativiteit! Op 20 en 21 september 2019 wordt The Student Hotel City in Amsterdam omgetoverd tot een speeltuin voor nieuwsgierige geesten, waar creatieve professionals, talenten en bedrijven samenkomen om te leren, creëren en verbinden.

ADCN, de club voor creativiteit, en The Student Hotel (TSH) presenteren gezamenlijk het Dutch Creativity Festival. Het Dutch Creativity Festival- ADCN – verenigt toonaangevende creatieve denkers, makers, ondernemers, studio’s, bureaus, merken, platforms en NGO’s, uit alle disciplines en vakgebieden. Educatief en speels, wordt het creatieve denken gestimuleerd en je nieuwsgierigheid beloond.

Creativiteit is de motor achter alle vooruitgang. Het enige dat de mens onderscheidt van dieren en robots. Of het nu sport, mode, muziek, film, fotografie, architectuur, design, reclame of kunst betreft, elke innovatie start met creativiteit als basis-ingrediënt. Vanuit die gedachte is Dutch Creativity Festival ontwikkeld. Het eclectisch programma bevat van innovatieve labs, inspirerende masterclasses en intieme slaapkamersessies met de mensen die in 2019 en ver daarna de creatieve agenda bepalen.

In samenwerking met The Student Hotel⚡ en de organisatie mochten afgelopen weekend wij voor dit event de algehele techniek verzorgen en ondersteunen. ??

Similar projects