Geluidssystemen

Voor een betere sfeer en klantcommunicatie.

Achtergrondmuziek en sfeergeluiden dragen in belangrijke mate bij aan de sfeer en beleving. Subtiele muziek die past bij de sfeer van een winkel, een restaurant of een kantoor. Dergelijke muziek doorbreekt de stilte en versterkt de algehele bedrijfsidentiteit.
Bovendien kan achtergrondmuziek de spraakprivacy verbeteren. Aankoopbeslissingen van de klant worden er onbewust door beïnvloed. Achtergrondmuziek verhoogt de productiviteit en zorgt voor een prettige sfeer.

Wij kunnen u helpen de juiste sfeer neer te zetten door gebruik te maken van achtergrondmuziek voor elke organisatie en elk type ruimte.

Overal waar gewerkt wordt, kan een geluidsinstallatie van toegevoegde waarde zijn. Achtergrondmuziek functioneert dus in elke ruimte en elk bedrijf op een andere manier. Een juiste toepassing van de geluidsinstallatie, het vermogen en de gekozen muziek zijn bepalend voor het uiteindelijke gewenste resultaat. De installatie kan bijvoorbeeld gericht zijn op het verhogen van de productiviteit van kantoormedewerkers of in een bedrijfshal, het verbeteren van de privacy in de wachtkamer en de apotheek of het verbeteren van de algemene sfeer in een nogal luidruchtig restaurant.

Verspreid niet enkel het woord – maar vooral het geluid!

Met één enkele Bluetooth-luidspreker in een hoek is het creëren van sfeer, privacy of motiverende werksituaties niet zo eenvoudig. Optimale prestaties en een gelijkmatige spreiding van het geluid door de geluidssystemen staat of valt met de totale verdeling van de luidsprekers in de betreffende ruimte. Juist omdat het geluid niet gelijkmatig wordt verspreid, hangt de waargenomen volumesterkte af van waar degene zich bevindt in de kamer/ruimte. De juiste hoeveelheid speakers gelijkmatig verdeeld over de ruimte is dan ook bepalend voor de geluidsweergave.

Laat die muziek horen – als een DJ van het bedrijf

Geen organisatie kan tegenwoordig meer zonder achtergrondmuziek!

Wij adviseren de techniek die het beste bij uw bedrijf, wensen en budget past. Tijdens een uitgebreide kennismaking brengen we samen uw wensen en locatie in kaart en geven u verder advies.

In kantoren of kantines hangen vaak inbouw- of opbouwplafondluidsprekers. 100 Volt luidsprekers, hoornluidsprekers of hangluidsprekers zijn vooral geschikt voor magazijnen en bedrijfshallen.

Door een zorgvuldige installatie, bereiken we het beste eindresultaat waarin content, hardware en installatietechniek perfect samenkomen. Kortom, welke muziek gaat u nu draaien?

Samenwerken

Waarom TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business.

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Onze cases

Je bent in goed gezelschap

Vele mooie organisaties vertrouwen op TSR AV.

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.