Sound Masking

Unlock your digital potential

Benieuwd of je organisatie behoefte heeft aan Sound masking? Een presentatie geven of geconcentreerd werken verloopt veelal niet zonder afleiding. De buren in hetzelfde kantoorpand die iets te duidelijk hun vergadering naar een hoger (decibel) level tillen, collega’s die even een luid praatje maken op de gang of je moet geconcentreerd aan de slag in een volle kantoortuin met veel prikkels.

Geluid is overal en dat doet al snel af aan je concentratie en werkzaamheden. Dankzij Sound masking systems haal je de frustratie hierover weg en profiteer je van een prettig verloop van je werkdag, spreekuur, presentatie, meeting of vergadering.

Waarom heb je Sound masking nodig?

Kantoortuinen schieten als paddenstoelen uit de grond terwijl privacy een belangrijk punt blijft voor iedereen. Er zit een belangrijke keerzijde aan grote ruimtes waar meer mensen toegang tot hebben, namelijk: geluid. Of je nu een belangrijke meeting wil behoeden voor geluiden van buitenaf of dat je gewoon rustig een spreekuur wilt houden: met Sound masking krijg je je productiviteit en privacy terug.

Door Sound masking systems te installeren realiseer je weer controle over je concentratie, verlopen vergaderingen soepeler en houd je rekening met de privacy van gegevens en personen. TSR AV heeft diverse Sound masking systems ontwikkeld die ervoor zorgen dat deze geluiden weggenomen worden.

Sound masking systems vervangen negatief geluid voor positieve ruis

Iedereen heeft behoefte aan een prettige werkomgeving zonder stress, afleiding en een onrustig gevoel. Geluiden van personen, laptops, muziek en andere omgevingsgeluiden kunnen ervoor zorgen dat men gefrustreerd raakt, maar ook dat men informatie hoort die niet voor hen bestemd is. Sound masking is dus ook een belangrijk middel om de algemene privacy te waarborgen.

Sound masking systems vervangen alle negatieve geluiden voor een positieve ruis. Hoe? Wij installeren slimme, onopvallende luidsprekertjes verpakt in kleine kastjes die een soort ‘witte’ ruis (white noise) verspreiden. Vergelijkbaar met het rustgevende geluid van een natuurlijke bries. Hierdoor neemt geluidsirritatie af, zo ver dat veel mensen de positieve ruis op een gegeven moment ook bijna niet meer horen. En dát is de kracht van onze Sound masking systems.

Waar plaatsen we Sound masking systems?

Geluid toevoegen aan een ruimte om deze juist van meer rust te voorzien? Gek genoeg zorgt het geluid van een natuurlijke bries uit de Sound masking systems ervoor dat de frustrerende geluiden juist afnemen. Deze systemen kunnen we onopvallend in je plafond bevestigen of we verwerken ze in een houten frame of een stuk meubilair.

TSR AV heeft dit al gedaan voor diverse callcenters, vergaderzalen, kantoorruimtes, apotheken, banken, ziekenhuizen en wachtkamers.

Van welke voordelen profiteer je?

  • Meer concentratie, minder afleiding
  • Verbetering van de privacy (want met Sound masking beperk je de onderlinge spraakverstaanbaarheid)
  • Sound masking werkt productiviteitsverhogend
  • Het systeem kan indien nodig naast Sound masking ook gebruikt worden als luidspreker of omroepsysteem
  • Overal snel toepasbaar
  • De Sound masking systemen kunnen geïntegreerd worden in het design van de ruimte. We verzorgen een compleet AV design met consultancy op maat.

Ervaar zelf de voordelen van Sound masking en vraag nu een offerte aan!

Benieuwd hoe snel je werknemers, klanten en/of cliënten kan ontzorgen met Sound masking? Vraag snel een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 088-006 55 55. Wij realiseren een AV-systeem op maat dat naadloos aansluit op je behoeften.

Klantresultaten

Waarom samenwerken met TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke Doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business. 

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Referentieprojecten