MVO

TSR AV streeft ernaar om bij te dragen aan een duurzame toekomst als integraal onderdeel van haar bedrijfsvoering. Wij geloven in het creëren van impact in het heden voor de wereld van morgen. Onze inzet omvat verschillende aspecten.

Technologie als Brug

TSR AV gelooft dat audiovisuele oplossingen mensen in staat zullen stellen om steeds meer samen te werken, ongeacht hun locatie. Nieuwe technologieën maken het mogelijk om op afstand informatie te delen en te bewerken, waardoor reizen tot het verleden behoort en samenwerking eenvoudiger wordt.

Duurzame Ontwikkeling

Gebruik van energie-efficiënte LED-verlichting in al onze faciliteiten.
Stimuleren van telewerken voor ons personeel.
Vernieuwen en uitbreiden van ons wagenpark met elektrische voertuigen.
Het bieden van mogelijkheden voor parttime werk en trainingen voor persoonlijke en professionele groei van onze medewerkers.

Social Return

Wij bieden kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zodat zij kunnen deelnemen aan ons bedrijf naar hun vermogen. Dit biedt niet alleen leerervaringen voor hen, maar verrijkt ook onze organisatie.

Steun aan Goede Doelen

TSR AV heeft zorgvuldig goede doelen geselecteerd die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie. Wij ondersteunen diverse organisaties kosteloos, waarbij we onze expertise inzetten door audiovisuele ondersteuning te bieden voor hun evenementen.

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.