Over ons

Het doel van TSR AV is om de klanten te versterken door middel van tools en kennis.

We – the company

We are TSR AV

Bij TSR AV geloven we sterk in de kracht van co-creatie. Waar iedereen zijn kennis en vaardigheden inzet voor slechts één doel – Inspirerende Interacties.

We zijn gepassioneerde specialisten met een proactieve mindset en constructieve houding. Onze oprechte betrokkenheid, gericht op het beoogde resultaat voor onze klanten, is ongeëvenaard en voor ons een vanzelfsprekendheid.
Onze meest onderscheidende toegevoegde waarde wordt vaak omschreven als ‘peace-of-mind’. En dat is precies wat wij graag doen. Gemoedsrust geven, wetende dat voor inspirerende audiovisuele interacties, WE ARE AV.

Geschiedenis

Samenwerking, lange termijn doelen en eerlijkheid, dat is waar TSR AV sinds 2003 voor staat. Dit komt tot uiting in het feit dat we klanten zien komen, maar zelden weg zien gaan.

Met een solide basis in de regio, is TSR AV actief in heel Europa voor in Nederland gevestigde klanten. Dankzij ons sterke landelijke netwerk en diepgaande kennis van de markt, helpen we buitenlandse bedrijven ook aan prachtige resultaten in Nederland. Zowel voor vaste installaties als live evenementen.

Missie

Het doel van TSR AV is om de klanten te versterken door middel van tools en kennis. Middels audiovisuele technieken en hardware willen wij het ‘podium’ van de klanten zien te co-creëren.

Waarom? Omdat we geloven dat technologie mensen in staat stelt hun doelen te behalen. Daarom helpen wij mensen en organisaties deze ambities te realiseren door Experience Added Value te leveren. Klanten vertrouwen op ons voor het leveren van Audiovisuele Oplossingen die hen helpen Inspirerende Interacties te creëren.

are – the people

Het team van TSR AV

Wij zijn er van overtuigd dat in het streven naar inspirerende interacties, mensen het verschil maken. Dat geldt zowel voor vaste medewerkers als voor onze freelancers.

Behandel ze voorzichtig, ze zijn stuk voor stuk ‘Limited Edition’.

Joery Nijenhuis

AV Design Engineer 

Arjen Brokking

Director Strategy & Business development

Niels Hein

Projectmanager AV Experience

Dex

TSR AV Hond

Nick Jonker

AV Engineer

Niels Giesbers

AV Engineer

Sylvia de Boer

Officemanager HR

Bram Zwart

AV Engineer

Zameer Mursalim

Warehouse

Björn Terpstra

AV Engineer

Jort Bruinsma

Accountmanager AV Experience

Bobby de Kok

System Engineer

Hey you! Get in here!

We'll find you a spot!

Jesse Terpstra

Commercial Lead

Jeroen Roth

Tech Support Engineer

Laurens Kromhout van der Meer

AV Engineer

Mitchel Vork

AV Systems Lead

Martijn Groot

Operations Director

Mitchell van der Laan

AV Engineer

Jeroen van Montfoort

AV Engineer

Guido Wander

Planning Engineer AV Systems

Margie Davies

Officemanager Finance

Joery Nijenhuis

AV Design Engineer 

Dex

TSR AV Hond

Niels Hein

Projectmanager AV Experience

Arjen Brokking

Director Strategy & Business development

Jesse Terpstra

Commercial Lead

Mitchel Vork

AV Systems Lead

av – jobs

Het team van TSR AV

TSR AV is de AV-Partner voor creatieve en vooruitstrevende partijen. Wij adviseren, ontwerpen en installeren de meest uiteenlopende en unieke audiovisuele oplossingen voor onder andere retail, hotels, vergadercentra, horeca, onderwijs en theaters. Juist om deze betrouwbare system integrations en av-oplossingen, kiezen vele nationale en internationale organisaties steeds vaker voor een TSR AV partnership.