Hybride Werken

Aanwezig op kantoor. Live of digitaal.

Hybride werken is het nieuwe normaal. Het is daarom niet alleen belangrijk dat uw werkplek hybride werken mogelijk maakt, maar dat de samenwerking ook vlekkeloos kan verlopen tijdens het werken op afstand. De innovatieve AV-oplossingen van TSR AV leveren hier een bijdrage aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bel +31 88-006 55 55 Contactformulier invullen

Onze AV-oplossingen maken hybride werken mogelijk

Uit onderzoek blijkt dat wel 43% van de medewerker bewust vaker thuis willen werken. Tevens draagt hybride werken bij aan de werkmotivatie. Is uw werkplek al ingericht om hybride werken mogelijk te maken? Dankzij onze AV-oplossingen zorgt u ervoor dat u en uw collega’s op afstand kunnen samenwerken en optimaal kunnen communiceren. Wij beschikken namelijk over de beste software en hardware om de verbinding tussen collega’s te behouden – ook op afstand.

Hardware en software voor hybride werken

Veel bedrijven zijn bang dat ze thuiswerkers niet optimaal kunnen betrekken bij de werkprocessen. Denk bijvoorbeeld aan het bijwonen van online vergaderingen. De software en hardware oplossingen van TSR AV bieden hier uitkomst.

Presenteren op afstand

Thuiswerkers betrekken bij een presentatie kan soms best lastig zijn. Het is daarom belangrijk dat online meetings goed worden georganiseerd. Gelukkig kunnen onze innovatieve oplossingen hier aan bijdragen. Zo zorgt het Barco Clickshare systeem dat draadloos presenteren mogelijk wordt. Verbindt de USB-knop eenvoudig aan uw device en vertoon met één druk op de knop het beeld en geluid op het scherm.

Ruimte reserveren op afstand

Werkt u vanuit huis en wilt u een vergadering inplannen? Dan moet u snel kunnen inzien welke ruimtes er beschikbaar zijn. Ons Creston reserveringssysteem biedt hierbij de oplossing: de beschikbaarheid en planning van de desbetreffende ruimte wordt op een duidelijke en professionele manier weergeven. Via de touchscreen is het systeem eenvoudig te bedienen. Hierbij is het ook mogelijk om de agenda, mail en videoconferencing interfaces succesvol te integreren.

Volledige videoconferencing ruimtes inrichten

Ook kunnen onze specialisten een volledige videoconferencing ruimtes inrichten, bijvoorbeeld in de vorm van een Teams room of Huddle room. Hierdoor kunt u met elke laptop of computer eenvoudig en snel een vergadering starten. De ruimte wordt voorzien van innovatieve software en hardware. Hierbij leveren en installeren onze specialisten het apparatuur en de software voor u, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Advies over audiovisuele oplossingen

Bent u benieuwd hoe u uw werkplek zo kunt inrichten dat u en uw collega’s zorgeloos op afstand kunnen werken? TSR AV is als geen ander op de hoogte van de laatste ins-and-outs op het gebied van audiovisuele oplossingen. Wij geven advies, ontwerpen en installeren unieke audiovisuele oplossingen voor uiteenlopende branches: retail, hotel, horeca… Zo blijven u en uw collega’s verbonden.

Contact opnemen

Benieuwd hoe u hybride werken tot een succes maakt? Schakel vandaag nog onze specialisten in. We voorzien u graag van advies op maat over de meest innovatieve AV-oplossingen. Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over wat er mogelijk is.

Bel +31 88-006 55 55 Contactformulier invullen

Client results

Waarom samenwerken met TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke Doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business. 

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Reference projects