Ruimtes reserveren

making spaces work for you

Het reserveren van een vergaderruimte binnen een organisatie kan soms een heel gedoe zijn. Als het niet goed geregeld is, kan het wel eens misgaan. Niemand zit te wachten op dubbele boekingen van vergaderruimtes of dubbele agenda’s. Een ruimtereserveringssysteem is de perfecte oplossing voor een geoptimaliseerde werkomgeving en planning van vergaderruimtes. De moderne werkplek heeft immers steeds meer behoefte aan gestructureerde maar vooral flexibele oplossingen.

Afwisselen tussen ‘het thuiskantoor’ en een fijne flexwerkplek op kantoor? FLUITJE VAN EEN CENT

Na een periode van gedwongen thuiswerken, die een grote wissel trok op de creativiteit binnen de organisatie, staat u samen met uw medewerkers voor een echte werkplekuitdaging. Hoe kunt u tijdens een thuiswerkperiode dit comfort en nieuwe normaal combineren met veilig werken op kantoor?

Met een simpele druk op de knop kunnen medewerkers snel en eenvoudig een werkplek op kantoor reserveren. Met een paar klikken kan een weekplanning worden ingevoerd waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen vaste werkplekken en flexwerkplekken, of kan worden bekeken wanneer en of een bepaalde collega op kantoor aanwezig is of thuis werkt. Optimale communicatie, samenwerking en collegialiteit!

Naast het feit dat het systeem met werkplekreservering rekening houdt met eventuele Corona maatregelen zoals de anderhalvemeterregel wanneer dat nodig is, biedt het systeem ook andere functionaliteiten die de veiligheid en gezondheid van de medewerkers verder zullen waarborgen. Zodra een reservering is gemaakt, ontvangt de medewerker automatisch de vastgestelde protocollen van het kantoor (indien nog van toepasing).

Reserveren van vergaderruimtes was nog nooit zo eenvoudig.

Hoe vaak komt het niet voor dat u met een klant of collega op zoek moet naar een vergaderruimte die nog vrij is? Voorkom ergernis bij uzelf en uw collega’s en investeer in een goed reserveringssysteem. Eenvoudig een vergaderruimte reserveren met een uitnodiging die verstuurd is door een externe of voor de deur de beschikbaarheid van een vergaderruimte controleren. Ons Crestron reserveringssysteem voor vergaderruimtes is dé oplossing.

Beschikbaarheid en planning van de betreffende ruimte wordt op een professionele en duidelijke manier weergegeven op een subtiel en strak vormgegeven touchscreen control display. Het scherm toont de betreffende reservering met onderwerp/titel van de betreffende bijeenkomst en deelnemers worden welkom geheten. Ook is het mogelijk om ter plekke via het touchscreen de ruimte te reserveren voor een spontane vergadering of het plegen van een zakelijk telefoontje.

Het systeem werkt naadloos samen met onder andere Office 365, Exchange en Google Suite. De koppeling met de planning- en agendamodule wordt op een eenvoudige en vooral gebruiksvriendelijke manier tot stand gebracht.

Vergaderruimte- en werkplekreservering is vandaag de dag een must-have voor elke organisatie!

De technische mogelijkheden worden door ons optimaal op uw bedrijfsvoering en budgetten afgestemd. Tijdens een uitgebreid inventarisatiegesprek bespreken we samen uw wensen en de mogelijkheden. We kijken ook naar mogelijkheden om de agenda, mail en video conferencing interfaces succesvol en optimaal te integreren.

Klantresultaten

Waarom samenwerken met TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke Doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business. 

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Referentieprojecten