Hybride Events

Live Events. Fysieke én digitale aanwezigheid mogelijk.

Een unieke ervaring, tegelijkertijd mooie resultaten realiseren en je output maximaliseren? Dat doe je met hybride events. Kenners noemen het ook wel ‘the next best thing’ en dat is niet voor niets. Het versterken van je corporate identiteit is natuurlijk voor iedere ondernemer iets positiefs en daar draagt TSR AV graag aan bij met slimme IT- en AV-systemen.

Wat is een hybride event?

Bij een hybride event, werk je hybride, maar ook fysiek. Wat betekent: fysiek én digitale aanwezigheid tijdens een event. Dit event is ontworpen om de onderlinge interactie te versterken en corporate resultaten te verbeteren. Iemand is aanwezig middels een audiovisuele verbinding, een ander is er live bij. Een belangrijk voordeel: zo betrek je heel snel internationale klanten én personeel.

Want wie weet zitten de beste medewerkers wel in de USA? Op deze manier kunnen zij ook participeren, ben je geen kosten kwijt aan reisvergoeding én zijn logistieke beperkingen meteen van de baan. Maar hybride events hebben nog zoveel meer doelen die erg interessant zijn voor je organisatie.

Waarom is een hybride event zo efficiënt?

 • Optimale betrokkenheid
 • Optimale participatie
 • Optimale productiviteit
 • Optimale interactie
 • Optimaal databeheer
 • Optimale kans benutting

Zo organiseer je geslaagde hybride events

Voorafgaand aan een succesvol hybride event zijn een grondige planning en een georganiseerde structuur essentieel. Wie zijn de deelnemers en met hoeveel zijn ze? Waar komen ze vandaan? Wie is er fysiek aanwezig en wie neemt online deel? Zijn er mensen die oplossingen nodig hebben voor het hybride werken? Welke audiovisuele mogelijkheden zijn er en hoe ga je deze inzetten? Op die laatste vraag hebben wij oneindig veel antwoorden. De eerste vraag is, hoe start je?

 1. Definieer je doelen en ambities: Met welk doel wil je een hybride event starten?
 2. Wie is je doelgroep: Met en/of voor welke doelgroep wil je dit doel bereiken?
 3. Bepaal de locatie: Waar houd je het hybride event? Wat wordt de hoofdlocatie en waarom?
 4. Welk format gebruik je: Hoe ga je de fysieke ruimte inrichten en welke livestream koppel je aan het hybride event?
 5. Kies de beste technologie: Welke IT- & AV-systemen verreiken je event en helpen je doelen te bereiken? (Kies de juiste en ontdek hoe zinvol en breed inzetbaar ze zijn) Denk aan videoconferencing, audiosystemen en IT-optimalisaties.
 6. Test: Vergeet niet om je georganiseerde hybride events eerst te testen van tevoren, zo weet je zeker dat alles op rolletjes loopt zodra het originele event start!
 7. Evalueer: Na de afloop van de test evalueer je met alle betrokkenen de positieve en negatieve feedback en bouw je aan het originele hybride event.

Hybride events zijn entertaining

Hoewel de doelen en ambities van iedereen in de corporate wereld anders kunnen zijn, geven we één belangrijk doel als tip: hybride events moeten voor entertainment zorgen. De interactie moet duidelijk aanwezig zijn. Of dat nu op vergaderniveau, discussieniveau of overlegniveau is. Hoe meer diversiteit en variatie tijdens het event, hoe meer het uitnodigt tot interactiviteit en entertainment.

Door meerdere high quality camera’s te integreren in de ruimte, diverse speciaal afgestelde audiosystemen en meerdere high end videoschermen, kan iedereen goed met elkaar interacteren. TSR AV maakt graag een advies op maat, zodat jij verzekerd bent van de perfecte hybride events.

Advies van experts in audiovisuele techniek

Bij TSR AV leveren wij niet alleen het antwoord op je vraag. Wij helpen bij het opstellen en formatteren van alles wat hieraan verbonden is. Hiermee vergemakkelijken we het beantwoorden, opstellen en uitvoeren van de perfecte oplossing. Wij helpen organisaties om hun behoeften, wensen, opties, budget en implicaties te analyseren en vanuit daar de beste mogelijkheden af te stemmen op het doel.

Ook grip krijgen op hybride events? Let’s meet!

Welke wensen je ook hebt voor de organisatie van slimme hybride events, wij zijn je partner. Krijg binnen no-time grip op je budget, je proces, je planning en je output dankzij advies van onze experts én op maat gemaakte AV-systemen. Gaandeweg hebben we al met veel organisaties samengewerkt om hun AV-systemen efficiënter te maken, voor zowel tijdelijke- als permanente opstellingen.

Benieuwd hoe het voor jou werkt? Neem gerust contact op voor een effectief adviesgesprek.

 

Client results

Waarom samenwerken met TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke Doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business. 

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Reference projects