Draadloos presenteren

Presenteren zonder kabels, met gemak.

Met draadloos presenteren heeft u nooit meer last van losse kabels, zoeken naar de juiste verbindingen en moeilijke instellingen. Dankzij het draadloze Barco ClickShare presentatiesysteem behoren dergelijke ongemakken tot het verleden. We vertellen u hier graag meer over en realiseren graag een professionele uitstraling voor uw vergader- en presentatieruimte zodat u en uw collega’s efficiënter te werk kunnen gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s meet!

Draadloos presentatiesysteem voor meer efficiëntie

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van mobiele apparaten. Hierdoor groeit ook de behoefte aan oplossingen om informatie te delen of presenteren, niet alleen via laptops en computers, maar ook via tablets en smartphones. Ooit klaarde een eenvoudige HDMI-kabel deze klus. Zo eenvoudig is het echter niet meer. Met de komt van nieuwe laptops, MacBook, Chromebook, iPad, iPhone of Android-tablets met elk hun eigen aansluiting, groeit ook de vraag naar nieuwe oplossingen. Een professioneel draadloos presentatiesysteem biedt hier uitkomst.

Draadloos presenteren met Barco ClickShare voor meer eenvoud

Barco’s Clickshare presentatiesysteem zorgt ervoor dat draadloos presenteren niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig verloopt. Met Barco’s ClickShare is het mogelijk om informatie van laptops draadloos en gelijktijdig op een presentatiescherm of monitor te tonen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de USB-button in de laptop, tablet of smartphone pluggen. Met één druk op de knop kan zowel het beeld als het bijbehorende geluid worden weergeven. Bovendien is het systeem zo geconfigureerd dat altijd automatisch de best mogelijke resolutie weergegeven wordt.

Voordelen van het Barco ClickShare draadloos presenteren systeem

  • Handige USB-button die aan te sluiten is op laptops, tablets en smartphones
  • Met één druk op de knop presenteert u het beeld en geluid op het presentatiescherm
  • Altijd de best mogelijke resolutie
  • Geschikt voor alle apparaten, iOS en Android
  • Een van de best beveiligde systemen die er bestaan
  • Optimale IT-beveiliging dankzij continue verbinding met het netwerk
  • Systeem kan worden uitgerust met een gepersonaliseerd welkomscherm

Barco ClickShare is hét veilig draadloos presentatiesysteem

ClickShare is de eerste ISO 27001-gecertificeerde draadloze oplossing voor samenwerking op de markt. De strenge voorschriften voor onze processen en workflows maken het tot een van de best beveiligde systemen die vandaag bestaan. Aangezien het systeem altijd verbonden is met het netwerk, is de IT-beveiliging van Barco ClickShare beter dan welk ander draadloos presentatiesysteem.

Hoe werkt draadloos presenteren met ClickShare?

ClickShare is een gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen systeem dat draadloos presenteren leuk maakt voor iedereen. Er is geen enkele technische kennis vereist om het te gebruiken. Het systeem bestaat eigenlijk uit twee delen:

  • De ClickShare USB Button die je laptop verbindt met de projector of het beeldscherm.
  • Het Barco basisstation dat het signaal ontvangt en in de buurt van de projector of het scherm wordt geplaatst.

Geschikt voor alle apparaten en besturingssystemen

Met behulp van de ClickShare Button (USB) kan de content eenvoudig op het scherm gedeeld worden. De ClickShare App maakt eenvoudig verbinding met de vergaderzaal en biedt naast het delen van het scherm ook een groot aantal geavanceerde functies. De app werkt op alle apparaten, van desktop tot Android en iOS. Door het differentiëren van gebruikers van respectievelijke verbindingsmogelijkheden kan onderscheid gemaakt worden tussen gastgebruikers en personeel. Daarnaast zijn er verschillende ClickShare versies die ook Airplay (iOS mirroring), Google Cast, Mira Cast ondersteunen.

Personalisatie mogelijk

Het systeem kan ook worden uitgerust met een gepersonaliseerd welkom-/informatiescherm. Dit informatiescherm kan volledig in de stijl van de organisatie worden vormgegeven en verschaft de gebruikers van de ruimte duidelijke instructies over het gebruik van het ClickShare systeem.

Ontdek meer efficiënte AV-oplossingen

TSR AV is de specialist op het gebied van audiovisuele oplossingen. Hieronder vind u een greep uit onze specialisaties:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Let’s meet!

Wilt u meer te weten komen over het efficiënte ClickShare systeem van Barco? Onze specialisten vertellen u hier graag meer over. Ook kunt u bij ons terecht voor deskundig advies over audiovisuele oplossingen voor uw kantoor of bedrijfspand. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

Samenwerken

Waarom TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business.

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Onze cases

Je bent in goed gezelschap

Vele mooie organisaties vertrouwen op TSR AV.

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.