AV Systems

Effectieve bedrijfscommunicatie

Wanneer is een audiovisuele installatie voor ons pas echt geslaagd? Als we erin geslaagd zijn mens, ruimte en technologie feilloos samen te brengen. Dat betekent dat alle individuele elementen elkaar harmonieus aanvullen en geen van hen als storend wordt ervaren. Het resultaat? Een hoge gebruikersacceptatie, beter gebruik van AV-oplossingen en gemotiveerde medewerkers.

Logische plaatsing en bediening, smaakvolle integratie in het interieur en een uitgebalanceerde dosis technologie. Implementatie van een AV-systeemintegratie is pas succesvol als het de gebruiker een tailormade interface biedt die intuïtieve bediening en technische aansturing mogelijk maakt.

TSR AV gaat veel verder dan enkel het verkopen van audiovisuele apparatuur. Wij leveren een volledig geïntegreerde oplossing, afgestemd op uw wensen en budget. Gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en resultaat staan bij ons voorop, wij luisteren serieus naar uw wensen en leveren wat u echt nodig heeft. Zonder gedoe laat u zo een onvergetelijke indruk achter!

Wij krijgen een kick van installaties die nauwelijks zichtbaar zijn. Perfect geïntegreerd en naadloos toegepast in de organisatie of specifieke ruimte, het draagt allemaal bij aan een optimale gebruikerservaring. Zo dragen onze audiovisuele oplossingen bij aan de totaalbeleving.

We geven advies, ontwerpen en installeren unieke en uiteenlopende audiovisuele oplossingen. Voor de retailsector, hotels, vergaderruimtes, bedrijven en horeca. Wij besteden veel zorg aan het uitwerken van alle details, van A tot Z, om zo tot een snelle, vlekkeloze uitvoering van het AV-integratieproces te komen. Bij onze technische dienst worden alle AV-racks netjes bekabeld, gelabeld en grondig getest voordat ze op locatie worden geïnstalleerd.

Klantresultaten

Restaurant Festijn Culinair

Daar moet op gegeten worden ?? Restaurant Festijn Culinair heeft kort geleden haar deuren in Almere geopend en biedt een verwennerij met Mediterraanse lekkernijen uit de Spaanse, Italiaanse, Griekse en…
More about this project

Waarom samenwerken met TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke Doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business. 

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Referentieprojecten