Teams room

Een geïntegreerde vergaderruimte voor MS Teams.

Zoekt u een professionele oplossing voor videobellen op kantoor en met collega’s op afstand? Is communicatie en interactie via videobellen steeds belangrijker geworden voor uw bedrijf en bedrijfsvoering? Ontdek op deze pagina onze Teams Room-systemen op maat. Vergaderen met collega’s, klanten en relaties was nog nooit zo eenvoudig.

Een Teams Room is geschikt voor elke organisatie en ruimte!

Wij passen de Teams Room van uw bedrijf aan op elke gewenste ruimte, het gewenste gebruik en al uw wensen. Tijdens een uitgebreid inventarisatiegesprek brengen we samen uw wensen in kaart en adviseren wij u verder. Om de investering zo interessant mogelijk te maken, kijken we niet alleen naar de ROI van de ruimte, maar worden ook aspecten als duurzaamheid, hergebruik en milieu meegenomen in het totale ontwerp.

Wat is het voordeel van een gepersonaliseerde Teams Room?

Een Teams Room functioneert volledig standalone binnen de bedrijfsvoering en is altijd klaar voor gebruik. We noemen het ook wel een ‘complete notepad vergadering’, meer heb je immers niet nodig! Geen moeilijke instellingen, technische kennis of voorbereidingen door de ICT-afdeling. Je drukt gewoon op een knop en de vergadering kan beginnen. Hoe leuk is het dat iedereen binnen de organisatie ook van deze ruimte gebruik kan maken!

Vergaderen via Teams? Zo eenvoudig kan het zijn:

Planning en agenda blijven ongewijzigd, ze blijven exact dezelfde als voorheen. In de toekomst hoeft u als gewenste locatie alleen nog maar de Teams Room in uw uitnodiging op te nemen, de rest gaat volledig vanzelf. Als de ruimte beschikbaar is, wordt uw vergadering automatisch geaccepteerd en ingepland. Wanneer u op het geplande tijdstip aankomt, selecteert u via het touchscreen bedieningspaneel eenvoudig de vergadering die u wilt beginnen of waaraan u wilt deelnemen. Overigens kan de ruimte ook zonder reservering vooraf worden gebruikt. U selecteert gewoon een contactpersoon of een e-mailadres om de persoon uit te nodigen.

De persoonlijke Teams Room van uw bedrijf:

  • Een beeldscherm- of projectieopstelling die volledig is afgestemd op de grootte van de ruimte
  • Professionele centrering van een hoogwaardige camera onder een bestaand display
  • Een eenvoudig te bedienen touchscreen bedieningspaneel, er is geen technische kennis vereist om een vergadering te starten, te plannen of te beëindigen.

Uitbreiding met twee schermen voor optimale interactie tijdens de vergadering.

Mogelijkheid tot uitbreiding met extra scherm om het vergaderen in de Teams Room nog gebruiksvriendelijker te maken. Dit komt door de gebruikersindeling van het platform in combinatie met scherm delen en externe deelnemers op één scherm waardoor de onderlinge interactie bemoeilijkt kan worden. Met de dual-screen opstelling krijgt de vergaderruimte een extra scherm waarop de gedeelde content duidelijk zichtbaar is. Het andere scherm kan dan volledig benut worden voor weergave aan externe deelnemers.

Samenwerken

Waarom TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business.

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Onze cases

Je bent in goed gezelschap

Vele mooie organisaties vertrouwen op TSR AV.

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.