AV Design & Consultancy

Wij helpen bedrijven een shift te maken van visie en ambitie naar duidelijke doelen.

Hoe kunnen we audiovisuele technologie optimaal integreren in uw organisatie, gebouw of bedrijfsvoering? Investeert u voldoende om een optimaal effect te bereiken of misschien wel veel meer dan echt nodig is? Zijn de behoeften, wensen en eisen, de ambitie en groeidoelstellingen nauwkeurig in kaart gebracht? Wat zijn de randvoorwaarden voor bepaalde audiovisuele investeringen en wat vragen die van de organisatie?
Plannen – Controleren – Doen

Een gedegen voorbereiding en zorgvuldige planning van een eventuele investering kan al direct flinke besparingen opleveren en hoge afschrijvingen en operationele kosten voorkomen.

Met onze AV Design service verschuift onze dienst van alleen verkoop van apparatuur en diensten naar helpen focussen op hoe audiovisuele oplossingen uw ambities, doelstellingen en functioneren van de organisatie optimaal kunnen ondersteunen. Behalve dat klanten geld besparen door ons onderzoek en advies, neemt het ook een hoop ergernis en onzekerheid weg. Door juist te investeren, wordt de investering namelijk gebruiksvriendelijker, optimaler en adequater benut en leidt dus automatisch tot betere resultaten en een betere ROI.

Doelen

Beleving creëren. Versterk uw bedrijfsidentiteit met audiovisuele middelen. Integratie van AV en IT voor een optimale en effectieve slimme werkomgeving binnen het bedrijf. Maar hoe kom je tot het juiste concept? De contouren voor een offerteaanvraag? Wie moet erbij betrokken worden en in welke fase van het proces? Is het budget vastgesteld en toereikend? Enige ervaring met deze complexe vragen en processen kan enorm helpen om de resultaten en output te maximaliseren en binnen het budget te blijven.

Ambitie

Daar helpen wij graag bij! Uw ambities en doelstellingen. Belangrijk is om tijdens het hele proces de oorspronkelijke ambities en doelstellingen voor ogen te blijven houden. Dit helpt bij het stellen van lange- en korte termijn doelen en logische stappen te zetten die duidelijk uw businesscase rond AV-behoeften ondersteunen en rechtvaardigen. TSR AV gaat verder dan alleen het beantwoorden van uw vraag. We helpen bij het achterhalen van de precieze behoefte van de klant. Pas als deze eenmaal duidelijk is, kunnen we die vertalen naar de best passende oplossing, inclusief ontwikkeling en uitvoering. Uw visie ontwerpen, zo noemen we dat.

Grip

We helpen organisaties bij het verkennen en bespreken van behoeften, wensen, opties, kosten, implicaties en kaderen al deze elementen met als resultaat slechts één ding: grip. Grip op het budget. Grip op proces en planning. Grip op output. Talrijke organisaties werken al met AV, in zowel tijdelijke als permanente opstellingen, allemaal met hetzelfde doel: slimme oplossingen die comfort bieden op kantoor.

Klantresultaten

Waarom samenwerken met TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke Doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business. 

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Referentieprojecten