Video Conferencing

Unlock your digital potential

Zoekt u een professionele oplossing voor videobellen op kantoor en met collega’s op afstand? Is communicatie en interactie via videobellen steeds belangrijker geworden voor uw bedrijf en bedrijfsvoering? Ontdek dan nu de videoconferencing oplossingen van TSR AV. Wij richten volledige videoconferencing ruimtes in op basis van het “Bring Your Own Device” (BYOD) principe. Hierdoor kunt u eenvoudig met elke laptop of computer een videoconferentie starten. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel +31 88-006 55 55 Contactformulier invullen

Videoconferencing apparatuur voor ieder bedrijf

Videoconferencing is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Digitaal samenwerken wordt dan ook steeds belangrijk binnen de bedrijfsvoering. U wilt natuurlijk dat de communicatie vlekkeloos verloopt. Bent u op zoek naar een efficiënte manier van digitaal samenwerken? Met de juiste videoconferencing apparatuur zorgt u voor een efficiëntere en snellere online informatieoverdracht. De specialisten van TSR AV weten precies wat u nodig heeft om videoconferencing tot een succes te maken.

Videoconferencing, geregeld door specialisten

  • Innovatieve videoconferencing software en hardware
  • Gespecialiseerd in de inrichting van moderne videoconferencing ruimtes
  • Wij leveren en installeren videoconferencing apparatuur en software
  • Eerlijk en deskundig advies op maat

De juiste videoconferencing oplossing

Wij vinden het belangrijk dat onze oplossingen naadloos aansluiten op uw ruimte, het gewenste gebruik en al uw wensen. We starten daarom met een uitgebreid kennismakingsgesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Bovendien willen we de investering zo interessant mogelijk maken voor u. Daarom kijken we niet alleen naar de ROI van de ruimte, maar letten we in het ontwerp ook op aspecten als duurzaamheid, hergebruik en milieu.

De videoconferencing ruimte van uw bedrijf

Wat heeft u nodig om videoconferencing tot een succes te maken? Uit ervaring weten onze experts dat de volgende elementen een must zijn voor elk BYOD-ruimte:

  • Een beeldscherm- of projectieopstelling volledig afgestemd op de grootte van de ruimte.
  • Professionele centrering van een hoogwaardige camera onder een bestaand display.
  • Een eenvoudig te bedienen touchscreen bedieningspaneel, geen technische kennis vereist om een vergadering te starten, te plannen of te beëindigen.

Ons team levert de videoconferencing apparatuur en installeert deze. Zo nemen we alle zorgen voor u uit handen.

Interesse? Let’s meet!

Wilt u meer informatie over onze videoconferencing oplossingen? Neem gerust contact met ons op. We gaan graag in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden.

Bel +31 88-006 55 55 Contactformulier invullen

Veelgestelde vragen videoconferencing

Wat is videoconferencing?

Videoconferencing is een vorm van interactieve communicatie. Het grote voordeel hiervan is dat je elkaar kunt zien via videobeeld. Hierdoor wordt het ook wel videobellen genoemd. Dankzij videoconferencing is het voor de deelnemers niet meer nodig om fysiek om één plek te verzamelen. Deelnemers kunnen op afstand, real time en face-to-face, met elkaar overleggen, zonder dat daar reistijd of -kosten bij komen kijken.

Wat is het voordeel van een gepersonaliseerde videoconferencing vergaderruimte?

Een BYOD-vergaderruimte staat voor flexibiliteit en optimaal gebruiksgemak. Crestron Mercury transformeert vergaderruimtes in samenwerkingsruimtes en maakt locatie-onafhankelijke samenwerking en het delen van inhoud mogelijk met één gebruiksvriendelijk apparaat. Alles wat nodig is, is een laptop of computer die is uitgerust met Zoom Rooms, Skype, Teams, Cisco WebEx, GotoMeeting, Slack of een andere UC-toepassing. Bovendien is Crestron Mercury eenvoudig te implementeren en te beheren. Neem gerust contact op voor een gratis demo.

Voordeel van een BYOD-vergaderruimte met Crestron Mercury is dat bedrijfsactiviteiten niet gebonden zijn aan één videoconferentieplatform. Ontdek de veelzijdigheid van het videoconferentie platform om te communiceren met klanten en zakelijke partners. Of je nu Zoom, Microsoft Teams of Google Meet gebruikt, het werkt met alles en overal.

Hoe organiseer ik mijn eigen videovergadering?

Alle deelnemers sluiten eenvoudig hun eigen laptop aan op het Crestron Mercury systeem en gebruiken hun eigen videoconferentieplatform. Hierdoor is draadloos presenteren mogelijk. De videoconference verbinding wordt via een USB + HDMI kabel tot stand
gebracht. Start het videogesprek in het videoconferentieplatform naar keuze en uw laptop zal direct overschakelen naar de camera in de ruimte en de bijbehorende techniek.

Is het mogelijk om uit te breiden met een tweede scherm?

Jazeker! Mogelijkheid tot uitbreiding met tweede scherm zorgt voor nog meer vergadergemak. Dit heeft te maken met het feit dat de gebruikersindeling van verschillende platforms in combinatie met het delen van schermen en externe deelnemers op één scherm de algehele interactie kan bemoeilijken. Met de dual-screen opstelling krijgt de vergaderruimte een extra scherm waarop de gedeelde content duidelijk zichtbaar is. Het andere scherm kan dan gebruikt worden voor presentatiedoeleinden aan externe deelnemers aan de vergadering, wat de algehele interactie ten goede komt.

Klantresultaten

Waarom samenwerken met TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke Doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business. 

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Referentieprojecten