AV Experience

ambities tot leven brengen…live

Een evenement staat nooit op zichzelf. Het verhaal erachter moet verteld worden. TSR AV neemt haar publiek graag mee op een belevingsreis om het verhaal te laten zien, te voelen en te beleven. Om zo het verhaal achter het event te beleven.

Veel medewerkers van TSR AV zijn afkomstig uit de theaterwereld. Een omgeving vol technische apparatuur, gemaakt om de ‘magie’ van theater te creëren. Daar bleek hoe belangrijk interdisciplinaire samenwerking is, samenwerken op verschillende locaties met verschillende mensen, iedere avond, iedere dag om ‘s avonds dan weer met elkaar een spetterende voorstelling neer te zetten. Voorstellingen die het publiek moeten raken, vermaken en inspireren. Die waardevolle ervaringskennis zetten we in bij het organiseren van bedrijfspresentaties en publieksevenementen.

Wij co-creëren concepten, ontwerpen theater- en concertopstellingen. Ons streven is elke dag opnieuw het publiek die unieke verwondering te laten beleven door de sfeer, het decor, de audio, het beeld en de lichteffecten die hun zintuigen prikkelen. Maar vooral: door een verhaal dat binnenkomt en zich vervolgens nestelt in hoofd en hart.

Klantresultaten

Kerstfeest Bain & Company

De kerst is aangebroken en zo ook diverse bijkomende kerstfeesten en partijen. Bain & company vierde dit jaar haar kerstfeest in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Voor dit kerstfeest…
More about this project

Waarom samenwerken met TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke Doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business. 

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Referentieprojecten