Narrowcasting

Embrace your audience

Talloze mogelijkheden zijn er om narrowcasting onderdeel te maken van je organisatie. Wel belangrijk dat je je erin verdiept, want het kan zeer efficiënt zijn voor je organisatie. Met narrowcasting software bereik je namelijk een specifieke doelgroep zeer effectief, zonder ruis en zonder gedoe. Wij maken speciale designs voor AV-systemen, zodat ze naadloos aansluiten op je organisatie. Meer weten over de mogelijkheden? Let’s meet!

Neem contact op >

Narrowcasting: de betekenis haarfijn uitgelegd

Allereerst pakken we de vergelijking met broadcasting erbij. Narrow = smal en broad = breed. Waar je met broadcasting dus een enorm brede doelgroep bereikt, richt je je met narrowcasting op een smal, maar efficiënt publiek. Namelijk de enige doelgroep die er voor jou toe doet.

Dus, wat is narrowcasting dan? Met deze technische tactiek zend je visuele inhoud via schermen naar je publiek. De bedoeling is efficiënt te communiceren met een specifieke doelgroep. Dat kan zowel intern als extern zijn. Denk aan collega’s, maar dus ook aan klanten of gasten.

Hoe werkt narrowcasting?

We kunnen veel verschillende antwoorden geven op deze vraag, want narrowcasting werkt altijd goed en functioneert overal op een andere manier. Het ligt er maar net aan hoe we de narrowcasting software installeren en waar je organisatie behoefte aan heeft. Je cast als het ware informatie naar een muur of op een scherm. Dit scherm kan puur informatief zijn, maar we kunnen het natuurlijk ook interactief maken.

Zo werkt narrowcasting bijvoorbeeld als informatiescherm, als bewegwijzering, als menubord, als poll, als nieuwsscherm, als klok of als algemeen tablet aan een lege muur. We kunnen narrowcasting zo toepassen dat het voor jou, je personeel, cliënten, klanten of gasten het meest efficiënt werkt.

Waar is narrowcasting mogelijk?

Wij kunnen vrijwel overal narrowcasting software toepassen. Zowel bij grote organisaties om de interne communicatie te versterken als bij kleinere winkels om bijvoorbeeld niet voorradige items direct online op hun narrowcasting schermen te kunnen bestellen.

Narrowcasting is ook een slimme inzet in grote winkelcentra om passanten te informeren over aanbiedingen of bewegwijzering. En wat dachten we van digitale menuborden in de horeca waarop in stijl wordt aangegeven welke overheerlijke gerechten je vanaf nu kunt bestellen? Je hoort het wel, narrowcasting software is overal toepasbaar en wij helpen je er graag bij om dit zo efficiënt mogelijk te doen.

Waarom is narrowcasting software zo interessant voor je organisatie?

Het uiteindelijke doel van onze narrowcasting software is om klanten, bezoekers, cliënten, personeel en passanten te verbinden met je organisatie. Hoe hoger de attentiewaarde, hoe hoger het interactievermogen. Daarnaast geeft een narrowcasting systeem meteen duidelijk weer dat je organisatie bezig is met de digitale toekomst.

Hoe werken narrowcasting schermen?

Kies je voor narrowcasting, dan heb je speciale narrowcasting schermen nodig die speciaal zijn afgesteld op de juiste resolutie, helderheid en ontspiegeling. Deze speciale schermen zorgen voor een optimale beleving van je communicatie. Gewone tablets of televisies kunnen hiervoor niet gebruikt worden. Wij zorgen ervoor dat je de beste kwaliteit in huis haalt en dat het complete narrowcasting systeem naadloos op elk device is afgestemd.

Ook profiteren van een slim narrowcasting systeem?

Benieuwd hoe goed een narrowcasting systeem voor je organisatie werkt? Wij komen graag langs voor een offerte op maat! Neem eenvoudig contact op en stuur ons een bericht of maak telefonisch een afspraak met +31 (0)88 – 006 55 55.

Klantresultaten

Karl Lagerfeld HQ

Op de lijst met belangrijke Europese mode­steden staat Amsterdam vierde. Vele internationale modemerken kiezen daarom voor kantoorvesting in Amsterdam. Ook Karl Lagerfeld erkent het belang van onze hoofdstad. Vanwege de…
More about this project

Waarom samenwerken met TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke Doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business. 

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Referentieprojecten