Huddleroom

Share, create, collaborate

Een Huddle Room is een compacte multifunctionele ruimte die uitstekend geschikt is voor interactief vergaderen en effectief samenwerken met collega’s die fysiek of online aanwezig zijn. De bedoeling van een Huddle Room is om kort met collega’s bij elkaar te kunnen komen om te brainstormen, te vergaderen, te plannen of kort een strategie te bespreken. Een Huddle Room is veelal een uitnodigende en strategische ruimte die doelbewust is ontworpen en ingericht voor optimale productiviteit. De ruimte is uitgerust met slimme audiovisuele middelen die interactieve communicatie stimuleren en effectief maken.

Een Huddle Room is een must-have voor iedere organisatie!

Dankzij de Huddle Room hebben organisaties met veel open werkplekken en flexibele werkplekken minder last van brainstormende collega’s om hen heen. Medewerkers kunnen in de Huddle Room op een zeer laagdrempelige manier met elkaar communiceren en overleggen.

De Huddle Room leent zich uitstekend voor diverse communicatiedoeleinden. Interne brainstormsessie, interne werkbesprekingen of een vergadering met externe collega’s; de Huddle Room is hét multifunctionele communicatieplatform binnen een organisatie.

 

PLUG, PLAY en HUDDLE!

In de Huddle Room kunt u direct aan de slag met een Notepad of eigen apparaten zoals laptops, tablets en mobiele telefoons. U wilt immers graag snel iets kunnen presenteren aan een groep of aan deelnemers van buiten.

Geen tijdverlies met het klaarzetten van audiovisuele apparatuur en ondersteuning van de IT-afdeling voor een online vergadering behoort ook tot het verleden. Het enige wat u moet doen is verbinding maken tussen een apparaat (laptop, tablets) en de Huddle Room. Schakelen tussen verschillende apparaten gaat met een simpele druk op de knop.

De technologie van de Huddle Room is dus speciaal toegesneden op de behoeften van het bedrijf en de medewerkers. Bedrijven die regelmatig op afstand communiceren, kiezen vaak voor extra videoconferencing technologie. Bedrijven die zich richten op creativiteit en brainstorming kiezen meestal voor interactieve annotatieschermen.

De persoonlijke Huddle Room in uw organisatie:

– Een scherm afgestemd op de afmeting van de ruimte. Plaatsing kan op de tafel of aan de muur. Een gangbaar schermformaat is 55″, eventueel voorzien van annotatie functionaliteiten om een extra dimensie toe te voegen aan de brainstormsessie.

– Draadloze presentatieoplossingen zoals ClickShare of gemakkelijk toegankelijke aansluitpunten op het scherm, waaronder HDMI.

– Een camera van hoge kwaliteit, professioneel gecentreerd onder een bestaand scherm om videovergaderen met externe deelnemers functioneel mogelijk te maken.

Wist u dat de naam Huddle Room afkomstig is van “huddle up” waar teamspelers tijdens een American Football-wedstrijd samenkomen om kort de speltactieken te bespreken. De Huddle Room ontstond vanuit precies deze gedachte: snel en eenvoudig sparren of samenwerken.

Klantresultaten

Waarom samenwerken met TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke Doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business. 

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Referentieprojecten