Installatie Porterhouse Naarden

Expertise: AV Systems
Jaar:

Een nieuw restaurant moet natuurlijk ook voorzien van zijn van een goede geluidsinstallatie. In opdracht voor Harbor Horeca mochten wij voor hun nieuwe restaurant Porterhouse in de jachthaven Naarden, de geluidinstallatie ontwerpen en installeren.

Een geluidinstallatie die divers en veelzijdig inzetbaar is, mooi en subtiel is vormgegeven en de algehele sfeer van het restaurant versterkt.

Dit prachtige restaurant is gelegen bij de ingang van jachthaven Naarden en kent een mooi uitzicht over de gehele haven. Een modern vleesconcept met een groot terras aan het water. De sfeer is eigentijds, easy en casual.

Daarnaast hebben wij in samenwerking met Harbor Horeca ook de akoestiek binnen het restaurant mogen optimaliseren. Met behulp van diverse geluiddempende panelen is de akoestiek binnen het restaurant een stuk aangenamer.

Wij kijken terug op een fijne samenwerking en een geslaagde installatie.

Ook benieuwd naar dit restaurant? Klik dan hier!

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.