Virtueel kantoor

Unlock your digital potential

Stelt u eens voor dat u binnen 5 minuten op kantoor bent. U ontmoet collega’s en ontvangt klanten, doet mee aan een creatieve sessie en woont een directiepresentatie bij. Welkom in het VR-Office!

Een buitengewone ervaring, waar u ook bent!

Virtual Reality… voor sommigen klinkt het futuristisch, voor anderen is het serious business. VR bestaat en zal nooit meer weggaan.

De eerste keer, 5 minuten wennen aan de bediening en daar gaat u! In de intuïtieve setting, die eruitziet als een heel mooi kantoorgebouw, vindt u eenvoudig de weg zonder noemenswaardige problemen. Blijf hangen voor een spontaan praatje met een collega of haast u naar de directiekamer voor een vergadering: het lijkt allemaal net echt. Al kijkt u naar avatars die uw collega’s en klanten voorstellen met een geanimeerde levensechte look, het geeft u toch meer het gevoel van live vergaderingen. Om echt samen in de kamer te staan in plaats van naar een scherm te kijken: De echte werkomstandigheden worden zo goed mogelijk nagebootst, en dan uiteraard zonder de tijd die verspild wordt aan reizen…

Dus informele vergaderingen, presentaties en creatieve sessies. Meer niet?

Nee, de VR-ruimte heeft nog veel meer te bieden, van grotere evenementen en vergaderingen in een virtueel auditorium tot 3D-modellen en virtuele rondwandelingen in een nieuw ontworpen gebouw dankzij de universele holodecks.

Legio mogelijkheden. Benieuwd of dit voor uw bedrijf interessant is?
Wij adviseren u graag. Bel ons vandaag nog!

Klantresultaten

Waarom samenwerken met TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke Doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business. 

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Referentieprojecten