Wedstrijdsponsor Almere City FC

Een Almeerse organisatie die voor meer dan 95% uit Almeerders bestaat is vanzelf sprekend een supporter van Almere City FC.

TSR AV is al meerdere jaren een trouwe supporter en sponsor van Almere City FC. Als lid van de businessclub zijn wij altijd aanwezig bij de thuiswedstrijden om de club en haar spelers aan te moedigen. Daarbij zijn wij ook voor Almere City FC een trouwe en vaste partner in AV-technieken.

Afgelopen vrijdag was TSR AV de wedstrijdsponsor bij de wedstrijd tegen SC. Telstar. Onze pay-off van audiovisuele interacties kwam ook deze avond weer goed naar voren. Om de supporters, spelers en sponsoren in de stemming te krijgen hebben wij het team bij opkomst begeleid met Special FX en lichteffecten. Ook de businesslounge is niet onopgemerkt gebleven. Met diverse lichteffecten en tv schermen was ook deze avond de businesslounge extra audiovisueel aangekleed om ook hier de sfeer van de wedstrijd en de algehele avond te versterken.

Een beter begin van de wedstrijd konden wij ons niet voorstellen en met een 2-0 overwinning was het niet alleen een geslaagde wedstrijd maar ook een top avond.

Ron Baltus – Fotografie

Deel dit bericht:

Gerelateerd nieuws

Andere lezen ook

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.