TSR genomineerd voor Topondernemer Flevoland 2019

Als ondernemer van het jaar 2019 in de gemeente Almere, zijn wij genomineerd voor de verkiezing van Topondernemer Flevoland, die tijdens het feestelijke Flevopenningen diner, op vrijdag 12 april a.s. in Marknesse, bekend wordt gemaakt.

Stichting Flevopenningen is sinds 2004 verantwoordelijk voor de uitreiking van de Flevopenningen. De prijzen worden toegekend aan ondernemingen in Flevoland die onder andere succesvol, innoverend en duurzaam zijn en die een economische betekenis hebben voor Flevoland. De afgelopen jaren is dit gebeurd tijdens het feestelijke Flevopenningen gala.

Voor het organiseren van de verkiezingen én de uitreiking van de Flevopenningen is een stichting in het leven geroepen. Het stichtingsbestuur en de leden van vak- en hoofdjury zorgen samen voor een spannende verkiezing en een mooi programma.

Wij kijk erg uit naar het Flevopenningen diner en zijn benieuwd of wij tot Topondernemer Flevoland 2019 benoemd zullen worden.

 

Deel dit bericht:

Gerelateerd nieuws

Andere lezen ook

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.