TSR Deelname – Ultimate Team Challenge

Een uniek jaarlijkse terugkerend 2-daags sportevent in Almere, in de breedste zin van het woord. In deze Challenge kan iedereen zich meten met andere teams of de strijd aangaan met zichzelf. Het doel is om het meest uitdagende nieuwe sport event neer te zetten waar aan alles gedacht is voor een mooie dag. Hierbij moet je denken aan een vet feest om je overwinning te vieren met DJ’s, foodtrucks en heel veel entertainment voor het publiek!

Ultimate Team Challenge combineert al het goede van Obstacle runs, Mud runs, Crossfit en voegt hier militaire special forces trainingservaringen aan toe. De organisatie van Ultimate Team Challenge bestaat daarom ook uit verschillende personen met ieder zijn eigen specialisaties. Samen brengen wij ruim: 15 jaar ervaring in het plannen van events, 25 jaar ervaring bij militaire elite-eenheden en 100 jaar aan sportervaring.

Dit jaar was TSR AV niet alleen aanwezig om voor dit sportevent de audiovisuele technieken te verzorgen, maar ook als deelnemer. Een deel van onze collega’s en naasten deden mee om niet alleen hun conditie en kracht te testen maar ook om als groep sterker samen te kunnen werken.

Met een uiteindelijke 3e plaats in het algeheel klassement zijn we niet alleen ontzettend trots, maar ook blij dat hiermee het teamverband nog meer is versterkt binnen TSR!

Wij zijn er daarom ook volgend jaar zeker weer bij! Wil jij nou ook met een team meedoen? Schrijf je in op de UTC website, en misschien zien we elkaar volgend jaar op het event!

Deel dit bericht:

Gerelateerd nieuws

Andere lezen ook

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.