Main Energy Business Challenge

De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld in te zamelen voor een jaarlijks te kiezen goed doel. De deelnemende teams zetten zich in om, door middel van het werven van sponsoren, als team zoveel mogelijk geld op te halen. Als tegenprestatie wordt, bijvoorbeeld, het logo van de sponsor op de auto van het team geplakt.

Dit jaar deed ook TSR AV mee aan deze Business Challenge. In samenwerking met Wesly Bronkhorst vormde wij een team. Vooraf en gedurende de Challenge probeerde wij samen met onze sponsoren zoveel mogelijk geld in te zamelen voor “Make-A-Wish Nederland”.

De MAIN Energie Business Challenge werd afgesloten met een driedaagse rit naar het buitenland. Tijdens deze rit wordt niet alleen genetwerkt maar vooral ook genoten. Op de derde dag van deze reis vertrokken wij naar Almere, alwaar de finish van de MAIN Energie Business Challenge plaatsvond.

Deze finish mochten wij in zijn geheel voor de Main Energy Business Challenge verzorgen. Met een speciaal podium voor de auto’s werden de deelnemende auto’s en deelnemer feestelijk onthaald. Met muziek en gast-artiesten als Ali-B en Wesly Bronkhorst werd de Challenge feestelijk afgesloten.

Tot slot werd ook dit jaar de cheque bij de finish uitgereikt aan het betreffende goede doel. Dit jaar stond de gehele Challenge in het teken van “Make-A-Wish Nederland” en werd een prachtig bedrag van ruim 86 duizend euro opgehaald.

Wij kijken terug op een top evenement en trotse deelname aan de Challenge!

 

Deel dit bericht:

Gerelateerd nieuws

Andere lezen ook

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.