Heropening The Student Hotel Den Haag

26 maart 2018
Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen verkoop en verhuur bij TSR. De heropening van The Student Hotel Den Haag op 22 maart 2018.
Voor de heropening heeft de verhuur afdeling van TSR de ruimtes voorzien van sfeerverlichting en de talkshow, het jazz combo en de DJ voorzien van mooi geluid. Als basis de nieuwe AV installatie van The Student Hotel (TSH) die in het kader van ‘Project Ocean’ in de afgelopen periode door de installateurs van de verkoop afdeling van TSR werd geplaatst.

Onder de noemer “goed geluid hoeft niet luid” heeft TSR de publieke ruimtes van de TSH hotels voorzien van geluidsinstallaties die perfect passen binnen de design filosofie van TSH.

De Commons zijn ingericht met systemen die zorgen voor een aangenaam en vol geluid wat niet storend is op lager volume. Tegelijk is het ook geschikt om bij evenementen de feeststemming over te brengen. Hiervoor zijn bijv. DJ inprikpunten voorzien.

Daarnaast zijn de Commons voorzien van Signage Displays voor informatievoorziening waar tevens TV ontvangst op geïnstalleerd is. Voor mediaweergave is daarnaast in elke Commons een projector en scherm voorzien.

De Collabs zijn ingericht met een Muzieksysteem dat de publieke gedeeltes voorziet van achtergrondmuziek zonder op de werkplekken te storen. De Meetingrooms hebben een presentatiesysteem met groot display en draadloze computerverbinding.

De classrooms zijn ingericht met moderne krachtige projectoren en geautomatiseerde schermbediening vanaf een muurpaneel voor eenvoudige bediening van het systeem. De gebruikers kunnen kiezen voor draad of draadloze verbinding met hun Computer om presentaties en media weer te geven.

De integratie van de AV installatie binnen het concept en design van The Student Hotel heeft bij dit project hoog in het vaandel gestaan. De displays zijn naadloos geïntegreerd in meubels. In de meetingrooms zijn de deuren van de displaykast tevens schoolbord zodat de Displays geen storende factor in het design meer zijn.

Doel was om geen storende kabels in het zicht te hebben op de strakke gedeeltes. Terwijl met de plaatsing van de luidsprekers aan de kabelgoten juist de industriële look versterkt wordt.

In de Wintertuin in Den Haag is voor maximale flexibiliteit een groot Display op verrijdbaar en demontabel statief voorzien, wat in de bijgeleverde flightcase veilig opgeborgen kan worden.

Deel dit bericht:

Gerelateerd nieuws

Andere lezen ook

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.