Floriade Business Club

De thema’s van deze Floriade – groen, voeding, energie en gezondheid – zijn actueler dan ooit. Alle ondernemers die zich bij de Floriade Business Club aansluiten, hebben met elkaar gemeen dat ze op een of andere manier betrokken zijn bij die thema’s. Ondernemers kunnen zelf hun eigen netwerken en bijeenkomsten verbijzonderen, door Floriade Almere 2022 bij eigen relaties onder de aandacht te brengen tijdens diverse netwerkactiviteiten.

Door op deze wijze ambassadeurs van de Floriade Business Club en overige ondernemers te betrekken bij Floriade Almere 2022, kan tussen vele ondernemers kennis en ervaringen op het gebied van de wereldvraagstukken en de thema’s groen, voeding, energie en gezondheid uitgewisseld worden. Ondernemers kunnen hiermee op basis van gezamenlijke betrokkenheid, een impuls geven aan het verbeteren van de wereld!

Al vanaf de oprichting van de Floriade Business Club is TSR AV lid.  Wij mochten deze keer de meeting organiseren bij ons op kantoor en hebben ons gehele magazijn omgetoverd met audiovisuele technieken naar een echt netwerkevent. Ruim 100 members waren aanwezig, waaronder enkele net nieuwe. Met diverse schermen voorzagen wij iedereen van informatie en content over TSR en zorgde diverse lichten en geluidsvoorzieningen ervoor dat iedereen de presentatie goed kon volgend.

De boodschap niet alleen overbrengen maar ook laten aankomen – Audiovisuele Interacties!

Deel dit bericht:

Gerelateerd nieuws

Andere lezen ook

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.