Zuiderzee Klassieker 2017

Expertise: AV Experience
Jaar: 2017

De Zuiderzee klassieker is een fietstocht die georganiseerd wordt door de Maag, lever en darm stichting. Deze fietstocht kent als doel het inzamelen van geld voor het onderzoek naar spijsverteringsziekten zoals darmkanker.

De 7e editie van de Zuiderzee klassieker kende dit jaar als start- en finish punt Almere en werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Yakult. De fietstocht bestond uit een route van 60, 120 of 180 kilometer. Na de inzet en participatie van meer dan 1000 deelnemer is er met deze editie meer dan €190.000,- opgehaald.

TSR mocht het licht en geluid faciliteren voor in totaal 3 podiums van de Stage Company bij dit bijzondere evenement. Alle deelnemers en bezoekers konden bij deze podia, die op verschillende locaties in Almere stonden, op adem komen en genieten van muziek, eten en drinken.

Mee doen aan de volgende editie van de Zuiderzee klassieker? Klik dan hier!

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.