Windesheim Feestival

Expertise: AV Experience
Jaar: 2019

Gisteravond vierden Windesheim en AERES Hogeschool met alle studenten de opening van het nieuwe studiejaar 2019-2020 op het Stadhuisplein in Almere Stad. Voor de opening van het nieuwe studiejaar werden zo’n 2500 studenten verwacht. In samenwerking met Almere City Marketing, de OVSA (Ondernemersvereniging Stadshart Almere) én de studentenverenigingen werd het een knallend feest!

Het feest opende om 17:00 uur met Mits & Del Prado, rond 17:20 uur was de officiële opening. Een optreden van DJ René de Ridder en MC Stefano kon natuurlijk ook niet missen. Alle aanwezigen konden de hele avond genieten van spetterende optredens. Tijdens de avond was ook de uitreiking het Beste uit de Binnenstad.

In opdracht van de OVSA mochten wij ook dit jaar bij dit spectaculaire studentfeest de audiovisuele technieken verzorgen, installeren en technisch ondersteunen.

We wensen alle studenten een succesvol studiejaar en kijken uit naar de volgende editie!

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.