Wesly Bronkhorst – Trots Concert AFASlive

Expertise: AV Experience
Jaar: 2019

Wesly Bronkhorst gaf op 4 oktober 2019 een avondvullend en tevens uitverkocht concert in AFAS Live met als titel ‘TROTS’. Het is een nieuw hoogtepunt in de carrière van de zanger.

De voor een ‘Edison pop 2019’ genomineerde zanger vierde in 2017 zijn 15 jarig artiesten jubileum met een groots concert in het tot de laatste stoel uitverkochte concertgebouw van Amsterdam. Ook werd hij dit jaar verkozen tot ‘Populairste Artiest 2018’.

“Het is een bekroning op meer dan vijftien jaar heel hard werken dat ik een eigen concert mag geven in AFAS Live. En voor het succes van het liedje ‘Trots op Jou’ dit jaar. Een droom die uitkomt! Ik ga er voor zorgen dat het een avond wordt voor mijn fans om nooit te vergeten.”, aldus Wesly Bronkhorst.

Net zoals bij het 15-jarig Jubileum in het concertgebouw, mochten wij ook bij dit grootschalige concert de gehele productie technisch verzorgen. Van ontwerp tot productie hebben wij samengewerkt met diverse partners om dit concert tot een geslaagd succes te brengen.

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.