Undutchables Songfestival

Expertise: AV Experience
Jaar: 2019

Undutchables Recruitment Agency is de pionier in de werving van internationaal personeel in de zakelijke sector in Nederland.  Undutchables combineert meertalig talent met uitdagende banen hier in Nederland. Zij geloven dat om internationaal succes te behalen, je niet alleen de taal van de markt moet spreken, maar ook de cultuur ervan moet begrijpen. Undutchables doet beide!

Het samenbrengen van internationaal talent en verschillende culturen vormt daarom ook een grote rol binnen Undutchables. Een manier om dit uit te dragen is met het Eurovisie Songfestival. Undutchables is namelijk groot fan van het Songfestival en geeft daarom ook elk jaar een groot feest in het St OlofsKapel van het NH Barbizon Hotel te Amsterdam. Deze historische kerkkapel met hoge plafonds was uitbundig en met het thema van “Calling all Comic & Superheroes” voelde bij het betreden van het gebouw net als een levensecht stripboek.

Ook dit jaar was er weer uitgepakt om het thema echt tot leven te laten komen. Voor degenen die het Eurovisie Songfestival live wilden zien was er ook dit jaar een comfortabele lounge op het balkon boven waar gasten konden luisteren naar het Eurovisie Songfestival met de draadloze hoofdtelefoons (the silent eurovision party). Maar tegelijkertijd speelde er beneden een groots feest af met DJ en dansende superhelden.

En voor de echte superhelden op deze avond, zorgde de VR-bril ervoor dat ze ook tijdens het feest door konden gaan met het redden van mensen in nood!  Maar ook op dit event liepen er enkele schurken en boeven rond! Gelukkig waren er genoeg superhelden om deze boeven snel naar de foto-stand te slepen voor een gedenkwaardige foto.

In opdracht van Undutchables Recruitment Agency & NH Barbizon Hotel mochten wij ook dit jaar bij dit evenement de audiovisuele technieken en ondersteuning verzorgen. Wij kijken terug op een geslaagd evenement en kijken vooruit naar volgende editie.

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.