Ultimate Team Challenge – Almere 2019

Expertise: AV Experience
Jaar: 2019

Een uniek jaarlijkse terugkerend 2-daags sportevent in Almere, in de breedste zin van het woord. In deze Challenge kan iedereen zich meten met andere teams of de strijd aangaan met zichzelf. Het doel is om het meest uitdagende nieuwe sport event neer te zetten waar aan alles gedacht is voor een mooie dag. Hierbij moet je denken aan een vet feest om je overwinning te vieren met DJ’s, foodtrucks en heel veel entertainment voor het publiek!

Ultimate Team Challenge combineert al het goede van Obstacle runs, Mud runs, Crossfit en voegt hier militaire special forces trainingservaringen aan toe.  Ook dit jaar mocht TSR AV weer mee doen aan de Challenge en wel met succes! Het team van TSR AV eindigde dit jaar in het algemeen klassement op de 3e plaats.

Maar ook dit jaar mochten wij weer in opdracht van de organisatie voor dit sportevent de audiovisuele technieken en ondersteuning verzorgen. We kijken terug op een sportief en geslaagd event, waarbij we niet alleen trots zijn op onze 3e plaats maar ook op het algehele event!

Tot volgend jaar!

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.