Ultimate Team Challenge – Almere 2018

Expertise: AV Experience
Jaar: 2018

Een uniek jaarlijkse terugkerend 2-daags sportevent in Almere, in de breedste zin van het woord. In deze Challenge kan iedereen zich meten met andere teams of de strijd aangaan met zichzelf. Het doel is om het meest uitdagende nieuwe sport event neer te zetten waar aan alles gedacht is voor een mooie dag. Hierbij moet je denken aan een vet feest om je overwinning te vieren met DJ’s, foodtrucks en heel veel entertainment voor het publiek!

Ultimate Team Challenge combineert al het goede van Obstacle runs, Mud runs, Crossfit en voegt hier militaire special forces trainingservaringen aan toe. De organisatie van Ultimate Team Challenge bestaat daarom ook uit verschillende personen met ieder zijn eigen specialisaties. Samen brengen wij ruim: 15 jaar ervaring in het plannen van events, 25 jaar ervaring bij militaire elite-eenheden en 100 jaar aan sportervaring.

Een goed samengesteld team wat door de ervaring als geen ander weet wat het publiek zoekt! Wij mochten in opdracht van dit team voor dit unieke sportevent de audiovisuele technieken en ondersteuning verzorgen.

We kijken terug op een sportief en geslaagd event en kijken uit naar de volgende editie!

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.