The Social Hub – Amsterdam City

Expertise: AV Systems
Jaar: 2017

TSR AV terug in de schoolbanken?

Je zou het bijna denken, want we zijn druk bezig geweest met de realisatie van AV installaties voor The Social Hub in Amsterdam.

In het oude Parool kantoor aan de Wibautstraat in Amsterdam is in 2017 een bijzonder hotel gerealiseerd. Het is echter veel meer dan alleen een hotel, en dat is na de laatste grote aanpassingen en investeringen goed te zien. TSH Amsterdam City biedt flexibele en vaste werkplekken voor startups en zelfstandigen in het zogenoemde ‘Collab’. Tevens beschikken ze over meetingrooms en een compleet geoutilleerde events en conferentiezaal ‘Het Parooltheater’.

TSR AV verzorgde hier de volledige AV-integratie van geluid, licht en beeld, maar tevens ook de decoratieve en akoestiek verbeterende gordijnen. Een mooi project en begin van een vooruitstrevende samenwerking!

 

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.