Scotch & Soda line launch 2018

Expertise: AV Experience
Jaar: 2018

In het Landgoed Waterland te Zuid-Velzen werd door Scotch en Soda een line launch georganiseerd. Wij mochten ook voor deze line launch de techniek voorzien. Door het gehele landgoed werd de nieuwe kledinglijn gepresenteerd als een algehele “experience”.

In totaal werden 6 verschillende ruimtes voorzien van licht en geluid om deze ‘experience’ tot leven te brengen. Elke ruimte kende zijn eigen onderwerp en de nieuwe collectie werd met behulp van acteurs en modellen gepresenteerd. Onze audiovisuele technieken versterkte hierbij de interactie en maakte deze line launch experience tot een geheel.

De ervaring was zeer indrukkend en de algehele experience was een line launch om nooit te vergeten. Wij bedanken onze partner Scotch en Soda voor deze opdracht en uniek ervaring.

 

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.