Rrrollend Leiden – Live

Expertise: AV Experience
Jaar: 2019

Op 21 september werd het MatiloPark in Leiden omgetoverd tot een waar pop- en rockspektakel. En met een waanzinnige line-up waaronder: Tino Martin, Gerard Ekdom, Glennis Grace, Wesley Klein en nog vele meer ging het feest tot in de late uurtjes door.

Op Rrrollend Live geniet jij met een biertje in je hand en het zonnetje in de lucht, dansend op de muziek van de grootste pop en rock artiesten. Blijdschap giert door je lichaam bij het zien van je swingende vrienden die los gaan op de deuntjes van hun grote idool. Nostalgie voor iedereen, met de bekende gezelligheid van Rrrollend natuurlijk!

In opdracht van BES-events/Nightforce mochten wij bij dit grootschalige foodtruck evenement de audiovisuele technieken, leveren en ondersteunen. We kijken terug op een geslaagd, zonnig en heerlijk evenement!

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.