P4Party – Cognizant

Expertise: AV Experience
Jaar: 2018

In opdracht van P4Party mochten wij bij het 25 jarige bedrijfsfeest van Cognizant de techniek verzorgen. In het nachtlab te Amsterdam was het een geslaagd feest dat tot in de late uurtjes door ging. Ruim 700 mensen waren aanwezig en er stonden diverse dingen op het programma.

Cognizant is een internationaal bedrijf en daarom was ook dit event internationaal georiënteerd. Niet alleen het eten maar ook de muziek en de programmering is hierop aangepast om het tot een uniek event te maken.

Daarom hebben wij bij dit event zorgvuldig diverse AV-technieken samengesteld om tot een uniek recept te komen. 36 luidsprekers, 196 lampen en ruim 4.5km aan kabels waren de benodigde ingrediënten die dit event tot een geheel maakte en de audiovisuele interacties optimaliseerde!

Met trotst kijken wij terug op dit unieke event!

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.