Nationaal Park de Hoge Veluwe

Expertise: AV Design
Jaar: 2019

Een nieuw Hart van De Hoge Veluwe was dringend nodig. Een open plek met duurzame faciliteiten. Met interactieve programma’s en inspirerende exposities. Een plek waar – steeds meer – bezoekers elkaar treffen en verhalen delen. En samen de schoonheid van natuur, kunst en architectuur beleven. In het paviljoen zijn een informatiebalie, educatie- en ontvangstruimten, een restaurant en een Parkwinkel gehuisvest. Het nieuwe gebouw vormt dé uitvalsbasis voor een dagje Hoge Veluwe.

Het Park Paviljoen biedt bezoekers een gastvrij onthaal en voegt een belevenis toe aan het Park. In de langgerekte en gebogen centrale ruimte, met op koude dagen aan het eind een knapperend haardvuur, kan de bezoeker zich verwonderen over de lichtprojecties op het gewelfde plafond.

Door niemand minder dan Koninklijke Hoogheid hemzelf werd dit bezoekerscentrum 21 juni feestelijk geopend.

In opdracht van het park en de E-installateur mochten wij de algehele audiovisuele installatie van dit nieuwe hypermoderne bezoekerscentrum, ontwerpen, samenstellen en installeren. Vergaderzalen, restaurant, receptie, toiletten geen ruimte of hoekje werd overgeslagen om een totale AV-integratie en oplossing te realiseren.

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.