LED-verlichting Glasbak Almere

Expertise: AV Systems
Jaar: 2019

Een klant van het eerste uur. De glasbak is een trouwe klant van TSR AV en komt vaak bij ons terug voor audiovisuele uitdagingen of overige service diensten.

Ook dit maal mochten wij de Glasbak helpen met de een audiovisuele uitdaging. Het voormalige lichtplan binnen de Glasbak voldeed niet meer aan de huidige wensen en eisen en diende vervangen te worden.

Als adviseur en tevens trouwe leverancier schoten wij de Glasbak graag ten hulp. Al snel was de keuze gemaakt om de voormalige lichtinstallatie te vervangen en te upgraden naar een duurzame LED-installatie.

In opdracht voor de Glasbak hebben wij een geheel op maat en op de ruimte afgestemde LED-installatie ontworpen en geïnstalleerd. Een niet alleen duurzame maar ook mooie toevoeging aan deze volledig AV ingerichte ruimte.

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.