Ketelhuis – Lichtinstallatie

Expertise: AV Systems
Jaar: 2020

Verlichting, sfeer en multifunctionaliteit ?

Sinds 29 maart 1999 is Het Ketelhuis – stevig verankerd op de Westergasfabriek – hét huis voor de Nederlandse film, een veilige plek voor vertoning van en debat over de vaderlandse cinema. Zowel ‘’kleine’’ artistieke als de meer commerciële speelfilms, documentaires en korte films krijgen bij ons een podium.

Het Ketelhuis heeft – met drie filmzalen, vele technische faciliteiten, een sfeervol industrieel café en een veelzijdige catering – alles in huis voor een bijzonder event. Zowel zakelijk als particulier. En voor zowel kleine als grote gezelschappen.

In opdracht van het ketelhuis mochten wij de lichtinstallaties van deze 3 filmzalen vernieuwen en upgraden ??. Een hiervoor speciaal op maat gemaakt lichtplan, met duurzame led lampen, was de oplossing ?? Geprogrammeerd en afgestemd op de filmzaal, haar gebruikswijze en filmsoort ?

Duurzaam, beter en een prachtig resultaat ?

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.