Kerstfeest Bain & Company

Expertise: AV Experience
Jaar: 2018

De kerst is aangebroken en zo ook diverse bijkomende kerstfeesten en partijen. Bain & company vierde dit jaar haar kerstfeest in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Voor dit kerstfeest werd er gebruik gemaakt van diverse zalen die voor verschillende doeleinden waren ingericht.

Een diner met bijgaande muziek en afgestemde verlichting zorgde voor een feestelijk, sfeervol en speciaal kerstdiner. Vervolgens was de andere zaal voorzien van diverse audiovisuele technieken om er een geslaagd kerstfeest van te maken. Een band en DJ zorgde voor de entertainment.

Door onze frequente samenwerking met het Koninklijk Instituut voor de Tropen, mochten wij bij dit kerstfeest van Bain & Company ook de audiovisuele technieken verzorgen gedurende het kerstfeest.

Wij kijken terug op een geslaagd en sfeervol kerstfeest en bedanken het Koninklijk Instituut Tropen voor de samenwerking en Bain & Company voor het toevertrouwen van de opdracht.

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.