Karl Lagerfeld HQ

Expertise: AV Systems
Jaar: 2019

Op de lijst met belangrijke Europese mode­steden staat Amsterdam vierde. Vele internationale modemerken kiezen daarom voor kantoorvesting in Amsterdam. Ook Karl Lagerfeld erkent het belang van onze hoofdstad.

Vanwege de groei van het modehuis verhuisde Karl Lagerfeld in het begin van dit jaar naar de Herengracht, om daar in het monument “De Zonnewijser” bij de Raadhuisstraat te trekken. Op het hoofdkantoor van Lagerfeld werken 150 mensen.

Om een fijn werkklimaat te creëren onderging het gebouw, dat een oppervlakte telt van meer dan 3.500m², een hevige renovatie. Hierbij transformeerde het pand in een dynamisch en duurzaam kantoor waarbij de unieke architectuur en karakteristieke details werden behouden en aangevuld werden met de juiste (audiovisuele) installaties voor kantoorfuncties.

Onze opdrachtgever BAAS BV. is vanaf het begin intensief betrokken om mee te denken met de opdrachtgever en advies uit te brengen over passende installaties en oplossingen.

In opdracht van BAAS BV. mochten wij hierin ondersteunen als audiovisueel adviseur en installateur. Gezamenlijk hebben wij het gehele kantoorpand mogen voorzien van audiovisuele technieken en installaties. We kijken terug op een fijne samenwerking en prachtig eindresultaat.

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.