Hotel VRIJMIBO XL Jungle Royal

Expertise: AV Experience
Jaar: 2018

Een volledig uitverkocht evenement, een prachtige locatie en groots entertainment: de XL editie heeft haar naam zeker waargemaakt. De Marmeren Hal van het Koninklijk Instituut voor de Tropen was omgetoverd tot een heuse ‘Jungle Royale’. De balustrades hingen vol met prachtige plantendecoraties, verzorgd door partner Prinselijk Gebonden.

Aan een knallende line-up mocht het deze editie ook zeker niet ontbreken. De zaal werd verrast door een Brassband, die met trommels en trompetten uit het niets de zaal in liep. Vervolgens ging het dak eraf bij de act van het duo Funky Risotto. Terwijl er opblaasmicrofoons het publiek in werden geschoten, draaiden ze leukste hits van toen wat resulteerde in dance battles en sit-downs. Als afsluiter verschenen MC Marboo en D-Rashid- bekend van LatinVillage – achter de DJ booth.

Ook bij dit spectaculaire evenement in Koninklijk Instituut voor de Tropen mochten wij de techniek verzorgen. Bedankt voor de geslaagde samenwerking!

Proef de sfeer en kijk de geweldig aftermovie van VRIJMIBO.

 

 

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.