Financial Times – Future of Health Coverage

Expertise: AV Experience
Jaar: 2019

Een conferentie georganiseerd door de Financial Times in het Koninklijk Instituut de Tropen. De conferentie richt zich op de rol van mobiele technologie voor structurele verbetering van de gezondheidszorg in met name ontwikkelingslanden. Dankzij technologische innovaties kunnen meer mensen direct bereikt worden en toegang krijgen tot goede en betaalbare zorg. Het Joep Lange Instituut, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de non-profit organisatie PharmAccess werken al jaren samen aan initiatieven die de gezondheidssystemen in ontwikkelingslanden verbeteren. Met behulp van diverse gastsprekers werd de digitale impact op gezondheidssystemen besproken

Ook Hare Majesteit Koningin Máxima (tevens de beschermvrouwe van het KIT) was bij de conferentie aanwezig. Koningin Máxima gaf in haar openingstoespraak onder meer het belang aan van FinTech voor de verbetering van toegang tot financiële diensten. Tevens richtte Koning Maxima zich in het bijzonder op het belang van ziektekostenverzekeringen en veilige spaarmogelijkheden. Uit cijfers van de Wereld Bank Groep blijkt dat jaarlijks circa 100 miljoen mensen terugvallen in armoede vanwege ziektekosten.

In opdracht van de Financial Times, mochten wij de audiovisuele technieken verzorgen gedurende en rondom de conferentie. Wij kijken terug op een geslaagde conferentie!

 

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.