De Nieuwe Bibliotheek – LED nieuwe zaal

Expertise: AV Design
Jaar: 2019

Een ruimte waar maatschappelijke en culturele initiatieven samen kunnen komen met daarbij de benodigde ondersteunende en ervaring versterkende audiovisuele technieken. Daarnaast dient de ruimte zich ook uitstekend voor lezingen, films en overige (zakelijke-) bijeenkomsten. Er is plaats voor 112 mensen die stuk voor stuk goed zicht hebben op het podium. Achterin de zaal bevindt zich een regiekamer van waaruit licht en geluid worden aangestuurd. De zaal beschikt ook over een professioneel filmscherm waarop behalve films ook presentaties perfect tot hun recht komen.

Als trouwe AV-Partner van de Nieuwe bibliotheek mochten wij de algehele verlichting van de Nieuwe Zaal vervangen voor een duurzame ledverlichting installatie. Een hiervoor op maat-gemaakt lichtplan was de uiteindelijke oplossing. Daarnaast zijn aanvullende verlichtingselementen geïnstalleerd om de algehele sfeer en uitstraling van de zaal te versterken.

 

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.