De Nieuwe Bibliotheek Almere- Upgrade duurzame LED-lampen

Expertise: AV Design
Jaar: 2019

Duurzaamheid speelt overal steeds meer een belangrijkere rol. Zo ook bij onze vaste klant De Nieuwe Bibliotheek Almere. Na enkele jaren intensief en met veel plezier gebruik te hebben gemaakt van de voormalige lichtinstallatie in de “Nieuwe Zaal” was het tijd om deze te vervangen.

Als adviseur en tevens ook de oorspronkelijke installateur van de algehele AV-installatie schoten wij de Nieuwe Bibliotheek graag ten hulp. Al snel was de keuze gemaakt om de voormalige lichtinstallatie te vervangen en te upgraden naar een duurzame LED-installatie.

In opdracht voor de Nieuwe Bibliotheek hebben wij een geheel op maat en op de ruimte afgestemde LED-installatie ontworpen en geïnstalleerd. Een niet alleen duurzame maar ook mooie toevoeging aan deze volledig AV ingerichte ruimte.

 

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.