Bevrijdingsfestival Flevoland 2019

Expertise: AV Experience
Jaar: 2019

Nederland viert op 5 mei de vrijheid. In Almere wordt Bevrijdingsdag altijd groots gevierd. Dit jaar pakte de stad extra uit, want de landelijke start van het Bevrijdingsfestival was dit jaar in Almere Centrum. De hele dag door traden de beste Nederlandse artiesten op. Er stonden podia op de Esplanade, Grote Markt, Restaurantplein Belfort en Stadhuispromenade.

Ook wij mochten dit jaar in opdracht van de OVSA weer 3 van deze podia verzorgen en voorzien van de audiovisuele technieken. Zowel bij het herdenkingsconcert op 4 mei met DO & livebands, als op Bevrijdingsdag met Tino Martin was het een groot feestje. Op het Restaurantplein Belfort trad in de middag DJ Dré op en werd in de avond gevolgd door Boris Sax.

Maar ook dit jaar hebben we weer mogen uitpakken met de audiovisuele technieken om dit jaar weer een top feestje te maken.

Meer dan 25 man, 120 LED-spots, 20 movingheads, 60 lampen, op maat gemaakte Bevrijdingsdag dj-booth,  lasers en meer dan 20km aan kabels waren nodig om dit jaar weer het licht, geluid en audiovisuele interacties tot een geslaagd succes te laten komen.

Wij kijken uit naar een prachtig evenement en geslaagd weekend!

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.