Auditorium Hitachi

Expertise: AV Systems
Jaar: 2018

Het training- en demonstratiecentrum voor hydraulische graafmachines van Hitachi is gebouwd op een bedrijventerrein in het Westelijk Havengebied. Hier zijn kantoren, les- en oefenruimten, een showroom en een auditorium onder één dak gehuisvest, een omstandigheid die aan het gebouw is af te lezen doordat ieder onderdeel een eigen, karakteristieke vorm heeft gekregen.

De meeste aandacht trekt de hoge, glazen showroom op de kop van het gebouw waar zelfs de grootste graafmachines in terecht kunnen. Daarachter, aan de zijkant van het gebouw, bevindt zich het auditorium. Gezeten op een tribune met felgekleurde stoelen kan het bezoek hier op de gangbare manier kennis nemen van productpresentaties. Wordt het doek vervolgens opgehaald, dan is er door een grote glazen wand een onbelemmerd uitzicht op het theatrale werk van de graafmachines, buiten op het presentatieterrein.

De voormalige installatie voldeed echter niet meer aan de huidige wensen en behoeften van de ruimte en Hitachi. In opdracht van Hitachi Nederland mochten wij de audiovisuele technieken voor dit auditorium ontwerpen, samenstellen en installeren. Met een geheel op maat samengestelde server en besturingssysteem voor het geluid, beeld en verlichting is de bediening voor Hitachi geen uitdaging meer. In combinatie met diverse touchscreen bedieningspanelen, draadloze microfoons voor presenties en drie projectieschermen met projectoren is dit auditorium optimaal ingericht op de wensen en behoeften van Hitachi.

Wij kijken met trots terug op deze installatie en bedanken Hitachi Nederland voor de samenwerking.

Deel deze case:

Similar cases

Andere lezen ook

Je case ook tussen?

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Viverra et tempor sodales vitae lacus. Faucibus quis suspendisse velit leo in. Ultrices amet vel ultricies amet orci sed sit. Netus viverra aliquet diam turpis purus. Curabitur ornare nisl risus cras tincidunt lectus orci.