Hotel AV

Audiovisuele voorzieningen in hotels als cruciale succesfactor.

De kwaliteit en betrouwbaarheid van audiovisuele voorzieningen in hotels zijn tegenwoordig een cruciale succesfactor. Het verbeteren van de klantbeleving leidt direct tot een hogere bezettingsgraad van vergaderzalen, auditoria en feestzalen.

Uitdagingen en Oplossingen

Huidige Situatie: Veel hotels beschikken over uitstekende faciliteiten, maar kampen met verouderde AV-apparatuur in bijvoorbeeld de lobby, vergaderruimtes en presentatiezalen. Dit kan een onprofessionele indruk achterlaten en gasten ontmoedigen om terug te keren.

TSR AV’s Aanpak: TSR AV biedt een uitgebreide, ontzorgende aanpak. We beginnen met een grondige analyse van de behoeften van uw hotel, gevolgd door het ontwikkelen van een op maat gemaakte AV-oplossing. Wij verzorgen de technische tekeningen, installatie en coördinatie met andere leveranciers, met een naadloos geïntegreerde en probleemloos functionerende AV-omgeving als resultaat.

Voorbeelden van onze oplossingen

  • Draadloos Presenteren: Oplossingen die gasten en personeel in staat stellen om presentaties gemakkelijk te delen zonder kabels, wat handig is voor conferenties en vergaderingen.
  • Narrowcasting: Gepersonaliseerde informatie en promoties weergeven op verschillende schermen binnen het hotel, zoals in de lobby, gangen en kamers.
  • Digital Signage: Gebruik van dynamische displays voor informatieve en marketingdoeleinden, zoals bewegwijzering, evenementen en aanbiedingen.
  • Sound Masking: Geluidsoplossingen die de privacy verbeteren door ongewenste geluiden te maskeren, wat zorgt voor een rustigere en aangenamere omgeving.
  • Achtergrondgeluiden en Muzieksystemen: Systemen die achtergrondmuziek bieden voor een aangename sfeer in publieke ruimtes zoals restaurants, bars, en lobby’s.
  • Ruimtes Reserveren: Digitale systemen voor het efficiënt reserveren van vergaderruimtes en andere faciliteiten binnen het hotel, waardoor gebruik en beschikbaarheid geoptimaliseerd worden.
  • Verlichting, Zonwering en Temperatuurregeling: Optimale verlichting en klimaatcontrole met intuïtieve bediening via touchdisplays en ruimtecontrollers.

Voordelen van TSR AV

  1. Zelfredzaamheid en Onderhoud: Hotels die gebruikmaken van TSR AV’s oplossingen zijn minder afhankelijk van externe technici. Onze systemen zijn zeer eenvoudig te bedienen en het onderhoud wordt periodiek door ons op afstand uitgevoerd. Dit leidt tot minder storingen, minder vragen en dus minder ongemak voor uw hotel en gasten.
  2. Verbeterde Customer Experience: TSR AV helpt hotels bij het optimaliseren van hun publieke ruimtes door bijvoorbeeld achtergrondmuziek en informatieschermen naadloos te integreren. Dit zorgt voor een samenhangende en aangename ervaring voor uw gasten, vanaf de lobby tot aan de gym. Onze AV-oplossingen versterken de customer journey door relevante informatie en entertainment op een plezierige en logische manier te presenteren.
  3. Standaardisatie en Consistentie: De door TSR AV ontwikkelde standaarden worden wereldwijd geïmplementeerd. Internationale hotelketens kunnen zo zorgen voor een consistente AV-ervaring op al hun locaties. Dit is bijzonder aantrekkelijk voor grote, internationale klanten die altijd dezelfde hoogwaardige ervaring verwachten. Bijvoorbeeld The Social Hub, die dankzij deze aanpak een uniforme en innovatieve AV-standaard heeft geïmplementeerd.

Efficiëntie en Flexibiliteit

TSR AV adviseert hotels over het optimaal gebruik van hun ruimtes, afgestemd op de specifieke behoeften. Hotels met weinig grote evenementen kunnen volstaan met een basisprojectie- en geluidssysteem met incidentele inhuur van extra apparatuur, terwijl hotels met frequente grote bijeenkomsten baat hebben bij een uitgebreidere installatie. Dit zorgt voor een efficiënte investering en maximale flexibiliteit.

Ervaar het TSR effect

Door de integratie van moderne en betrouwbare AV-oplossingen helpt TSR AV hotels om hun faciliteiten te optimaliseren en een uitstekende klantbeleving te bieden. Dit leidt tot een hogere bezettingsgraad van vergaderruimtes, auditoria en feestzalen, en versterkt uw concurrentiepositie in de markt. TSR AV’s combinatie van standaardisatie, zelfredzaamheid en volledige ontzorging biedt gemak en een maximaal rendement op uw investering.

Samenwerken

Waarom TSR AV

Wij helpen met het analyseren van uw exacte AV behoeften. We helpen bij het bepalen van realistische budgetten, ontwerpen een perfect passende oplossing en optimaliseren het proces om onnodige kosten te voorkomen. Dé manier om u te helpen om uw doelen te bereiken. Laten we uw ambitites bespreken en kijken wat TSR AV voor u kan betekenen. Let’s Meet!

Gezamenlijke doelen

Als de gespecificeerde oplossing goed is ontworpen op basis van gedeelde ambitie en overtuigingen, is de kans groter dat mensen effectief samenwerken aan de realisatie en het behoud.

Groei

Effectieve oplossingen verbeteren de ervaring van klanten en medewerkers. Tevreden medewerkers zijn productiever en klanten die zich betrokken en gehoord voelen hebben een grotere loyaliteit voor uw business.

Inspiratie

Perfect ontworpen oplossingen helpen afleiding te elimineren, waardoor uw publiek gefocust blijft op de essentie van uw communicatie.

Duurzame Realisatie

Samenwerken om het proces te optimaliseren en waar mogelijk te integreren elimineert overlap, inefficiëntie en verspilling van middelen.

Onze cases

Je bent in goed gezelschap

Vele mooie organisaties vertrouwen op TSR AV.

Contact

Let’s meet!

Aarzel niet en neem contact op. We helpen u graag! Laten we samenwerken om uw AV Systems en AV Experience naar het volgende niveau te tillen!

Gebruik gerust het contactformulier hiernaast of bel ons op: +31 (0) 88-006 55 55

We spreken Nederlands – and English ?

Vul het formulier en we nemen binnen 24 uur contact met u op.