Koningsnacht en Koningsdag 2019

Elk jaar wordt onze koning weer een jaartje ouder. Het hele land kleurt voor een dag oranje en viert uitbundig de verjaardag van de Koning.

Ook dit jaar weer werd in Almere Koningsnacht & -Dag uitbundig gevierd. In opdracht van de gemeente Almere en OVSA mochten wij dit jaar weer de techniek en podia verzorgen op diverse locaties door het gehele stadscentrum van Almere.

Om dit jaar weer net zo speciaal te maken als voorgaande jaren hebben we dit jaar weer extra mogen uitpakken. Met als hoofdpodium de Grote markt en podia op Belfortplein en Stadhuisplein werd er overal feest gevierd in het stadscentrum.

Meer dan 25 man, 25 TSR AV oranje T-shirts, 120 LED-spots, 20 movingheads, 60 lampen, op maat gemaakte koningsdag dj-booth,  lasers en meer dan 20km aan kabels waren nodig om dit jaar weer het licht, geluid en audiovisuele interacties tot een geslaagd succes te laten komen.

Wij kijken terug op een geslaagde editie van Koningsnacht & -Dag en kijken ontzettend uit naar de editie van volgend jaar!

Similar projects