Akoestiek – Koninklijk Instituut de Tropen

Bij onze partner het Koninklijk Instituut de Tropen stonden ze voor een uitdaging. De huidige kantoorruimtes binnen het instituut kende een onprettige akoestiek. Gezien de akoestiek niet alleen een direct verband heeft met het werkcomfort, maar ook met de focus, concentratie en de persoonlijke gezondheid van het personeel, was het zeer gewenst om dit zo efficiënt mogelijk te optimaliseren.

Als audiovisueel partner van het Koninklijk Instituut de Tropen mochten wij ook voor deze uitdaging een passende oplossing bedenken, samenstellen en installeren. De uiteindelijke oplossing is daarom ook geheel maat samengesteld. Na een grondig onderzoek op locatie naar onder andere het geluidsniveau wisten wij tot een gepaste oplossing te komen.

Op diverse locaties binnen het kantoor zijn zowel aan het plafond als boven de bureaus, akoestische panelen bevestigd. Deze zijn vormgegeven naar de gewenste kleur van het Instituut en vallen daarmee perfect samen met de huidige inrichting.

We kijken terug op een geslaagde installatie en implementatie bij het Koninklijk Instituut de Tropen en bedanken haar weer voor het vertrouwen en de opdracht!

Similar projects