TSR genomineerd voor verkiezing Onderneming van het Jaar!

Tot onze grote verbazing wordt ons jubileumjaar nog iets bijzonderder. TSR is namelijk een van de drie genomineerden voor de verkiezing van Onderneming van het Jaar 2019 in Almere. Een grote eer!

In de korte geschiedenis van Almere is er één traditie stevig verankerd. Al ruim 30 jaar wordt er een Almeers bedrijf benoemd tot ‘Onderneming van het jaar’. Dit is de hoogste onderscheiding binnen het Almeerse bedrijfsleven. De vakjury, onder voorzitterschap van Maaike Veeningen, wethouder Ruimtelijke- en Economische Ontwikkeling, Onderwijs en Arbeidsmarkt heeft op basis van alle ingezonden aanmeldingen een drietal genomineerden geselecteerd die de strijd aan gaan om verkozen te worden tot ‘Onderneming van het jaar 2019’.

Publieksstemmen vergroten onze kans om te winnen enorm dus we hopen uiteraard dat ook u op TSR stemt. Het kost u ongeveer een minuut en brengt u onze eeuwige dank! Stem hier!

Similar projects