Een uniek jaarlijkse terugkerend 2-daags sportevent in Almere, in de breedste zin van het woord. In deze Challenge kan iedereen zich meten met andere teams of de strijd aangaan met zichzelf. Het doel is om het meest uitdagende nieuwe sport event neer te zetten waar aan alles gedacht is voor een mooie dag. Hierbij moet je denken aan een vet feest om je overwinning te vieren met DJ’s, foodtrucks en heel veel entertainment voor het publiek!

Ultimate Team Challenge combineert al het goede van Obstacle runs, Mud runs, Crossfit en voegt hier militaire special forces trainingservaringen aan toe. De organisatie van Ultimate Team Challenge bestaat daarom ook uit verschillende personen met ieder zijn eigen specialisaties. Samen brengen wij ruim: 15 jaar ervaring in het plannen van events, 25 jaar ervaring bij militaire elite-eenheden en 100 jaar aan sportervaring.

Dit jaar was TSR AV niet alleen aanwezig om voor dit sportevent de audiovisuele technieken te verzorgen, maar ook als deelnemer. Een deel van onze collega’s en naasten deden mee om niet alleen hun conditie en kracht te testen maar ook om als groep sterker samen te kunnen werken.

Met een uiteindelijke 3e plaats in het algeheel klassement zijn we niet alleen ontzettend trots, maar ook blij dat hiermee het teamverband nog meer is versterkt binnen TSR!

Wij zijn er daarom ook volgend jaar zeker weer bij! Wil jij nou ook met een team meedoen? Schrijf je in op de UTC website, en misschien zien we elkaar volgend jaar op het event!\